Εκδήλωση της A-TEam Drama για την Εμπορία Ανθρώπων

Εκδήλωση για την Εμπορία Ανθρώπων

Εκδήλωση για την Εμπορία Ανθρώπων       Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση  που οργάνωσε η A-Team Drama το Σάββατο 06 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 11:00, παρουσία πλήθους κόσμου.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των κατοίκων της πόλης σχετικά με την «Εμπορία Ανθρώπων (Human Trafficking)» και η διάδοση του μηνύματος ότι οι «Ανθρώπινες ζωές δεν είναι προς πώληση».

Παρών στην εκδήλωση και ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, ο οποίος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα αυτά, υποστήριξε την προσπάθεια της A-Team Drama της οποίας μάλιστα έγινε και μέλος.

        Ενημέρωση επίσης πραγματοποιήθηκε και για τον αγώνα Muskathlon (Αγώνας για την Ελευθερία) που διοργανώνει η Α21 σε συνεργασία με την Ολλανδική οργάνωση The4thMusketeer στις 19 Μάη στα Λευκόγεια Δράμας, με τη συμμετοχή 60 αθλητών από το εξωτερικό και πλήθους αθλητών από την Ελλάδα, για να γνωστοποιήσει και να υποστηρίξει τον αγώνα της για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, τη διάσωση και τη φροντίδα των θυμάτων και τη νομική δίωξη των διακινητών.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της A-Team που υποστηρίζουν την ομάδα σε κάθε της εκδήλωση!!

«Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά»

2017-07-29T17:30:37+00:00 May 7th, 2017|news|